Mama-2B Vestigingsadressen Gilzeweg 6 Chaam • Kastelein 16 Baarle-Hertog Telefoon +31 6 12 704 364 E-mail

Een positieve test

Verloskundigenpraktijk Mama-2B

Je hebt een zwangerschapstest gedaan en deze is positief. Maar wat nu? Allereerst van harte gefeliciteerd, je bent zwanger! Er breekt een spannende tijd aan die hoe dan ook een heleboel veranderingen in jullie leven met zich gaat meebrengen. Je voelt misschien nog niets, maar er gebeurt al wel van alles in je lichaam.

Wat moet ik allemaal regelen?

Deze nieuwe periode in jullie leven vraagt om veel dingen die gedaan en geregeld moeten worden, want in de eerste drie maanden ontwikkelt je kindje zich al als een klein mensje, compleet met alle organen en ledematen. De eerste stap is het maken van een afspraak met Mama-2B. Dus wanneer je een positieve test hebt, mag je je direct online inschrijven of bellen voor het maken van een eerste afspraak. Je hoeft dus niet eerst een afspraak te maken bij je huisarts. Mama-2B is er om jullie te begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd.

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is een organisatie die koppels met vruchtbaarheidsproblemen wil helpen. Want wist je dat in Nederland maar liefst één op de zes stellen te maken krijgt met deze vruchtbaarheidsproblemen? Moeders voor Moeders zamelt urine van zwangere vrouwen in. Uit deze urine wordt het hCG hormoon gehaald en van dit hormoon worden geneesmiddelen gemaakt die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Je kunt hieraan meedoen vanaf de 6e tot en met de 16e week van je zwangerschap. En alle beetjes helpen, dus ook als je fulltime werkt kun je mee doen. Meer weten? Kijk dan op de website van Moeders voor Moeders.

Online inschrijven

Ben je overtuigd en wil je je aanmelden bij Mama-2B? Vul dan ons online inschrijfformulier in en dan nemen wij contact met jou op!

Inschrijven

Contact opnemen

Is er nog iets niet duidelijk, heb je op- of aanmerkingen of is er iets totaal anders? Neem dan snel contact met ons op!

Naar contact