Mama-2B Vestigingsadressen Gilzeweg 6 Chaam • Kastelein 16 Baarle-Hertog Telefoon +31 6 12 704 364 E-mail

Jij en je baby

Verloskundigenpraktijk Mama-2B

Na negen maanden zwangerschap en de daaropvolgende bevalling is hij of zij daar dan eindelijk: jullie kersverse baby. Van harte gefeliciteerd. Het wordt de hoogste tijd om van jullie kleintje te gaan genieten. In de kraambedperiode, die ongeveer zes tot acht weken duurt, leer je je kindje kennen, ga je ontzwangeren en uitrusten van de bevalling.

De ontdekkingsreis met je baby

Natuurlijk, jullie hebben er negen maanden naartoe geleefd, maar pas wanneer jullie kleine wondertje er eenmaal is, weet je echt hoe het is en gaat zijn. De ontdekkingsreis met je baby kan gaan beginnen. In deze ontdekkingsreis begeleid ik jullie en geef ik antwoord op al jullie vragen.

De rol van Mama-2B

De eerste acht tot tien dagen na de bevalling, ook wel kraamweek genoemd, ben ik verantwoordelijk voor de nazorg van jou en je baby. Ik zoek jullie regelmatig op en controleer of alles goed gaat. Samen met de kraamverzorgster bespreken we bepaalde onderwerpen zoals borstvoeding, temperatuur van moeder en kind, urine en ontlasting van moeder en kind, eventuele controle van hechtingen, anticonceptie, etc. Zes weken na de bevalling vindt er een nacontrole bij mij op de praktijk plaats.

Zijn er problemen met jou en/of je kindje? Neem dan altijd contact met mij op. Dag of nacht.

Online inschrijven

Ben je overtuigd en wil je je aanmelden bij Mama-2B? Vul dan ons online inschrijfformulier in en dan nemen wij contact met jou op!

Inschrijven

Contact opnemen

Is er nog iets niet duidelijk, heb je op- of aanmerkingen of is er iets totaal anders? Neem dan snel contact met ons op!

Naar contact