Mama-2B Vestigingsadressen Gilzeweg 6 Chaam • Kastelein 16 Baarle-Hertog Telefoon +31 6 12 704 364 E-mail

Over Mama-2B

Verloskundigenpraktijk Mama-2B

Mama-2B is de verloskundigenpraktijk van Linda van Beek en is gevestigd in Chaam en Baarle-Hertog. Na ruim 16 jaar bij Het Klavertje te hebben gewerkt als verloskundige en als echoscopiste was het tijd voor de volgende stap in mijn leven: mijn eigen praktijk. Op 1 oktober 2015 is mijn trots, Mama-2B, dan ook geboren.

Met Mama-2B speel ik graag in op datgene wat de zwangere vrouw van tegenwoordig wil. Vrouwen die werken, eigen baas zijn of al één of meerdere kinderen hebben rondlopen, zijn niet altijd even flexibel. Maar ik wel. Afspraken, controles en echo’s wanneer het jou uitkomt, ook in de avonduren en op zaterdag. Komt een controle bij jou thuis net even wat makkelijker uit? Ook dat is geen enkel probleem. Of misschien heb je behoefte aan een extra echo? Van alles is mogelijk.

Een persoonlijke en ervaren verloskundigenpraktijk

Bij Mama-2B weet je altijd met wie je te maken krijgt. Je hebt niet elke controle iemand anders en weet wie je gaat begeleiden tijdens de bevalling. Wist je dat uit onderzoek gebleken is dat continue zorg en begeleiding van één verloskundige meer tevredenheid en vertrouwen oplevert bij de aanstaande ouders? En dat vertrouwen is oh zo belangrijk tijdens je bevalling. Dat betekent inderdaad dat ik 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar ben. En voor nascholingen, vakanties en eventuele vrije dagen heb ik een vaste waarneemster, dus ook een vast gezicht.

Ik ben niet alleen ervaren op het gebied van verloskunde en het maken van echo’s, maar ook als moeder. Ik heb zelf drie kinderen, een meerwaarde van Mama-2B. De oudste heet Babette, is geboren op 19 januari 2006. Oh wat was ik onzeker. Al wist ik als verloskundige veel, als moeder wilde ik het ook meer dan 200% goed doen. Daarna volgende helaas een miskraam bij negen weken, moeder natuur blijkt dan toch weer de sterkste. Op 19 februari 2008 werd mijn zoon Miquel geboren, na een moeizamere zwangerschap, gekenmerkt door bekkenklachten. En op 13 november 2009 werd Nadine geboren, bij haar was de zwangerschap het zwaarst, weer het bekken, en dan twee kleintjes hebben rond lopen. Wat was het zwaar, maar ZO de moeite waard. Ik heb alles bij elkaar opgeteld 35 maanden borstvoeding gegeven, ook een bijzondere tijd.

Voor alle mama’s to be

Ben je als mama to be woonachtig in de dorpen tussen Breda, Tilburg en Turnhout? Dan kun je bij Mama-2B in Chaam of Baarle-Hertog terecht. Ik begeleid je graag gedurende je zwangerschap, bevalling en kraambed. Mocht je vragen of opmerkingen hebben of wil je je graag inschrijven bij mijn praktijk? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Online inschrijven

Ben je overtuigd en wil je je aanmelden bij Mama-2B? Vul dan ons online inschrijfformulier in en dan nemen wij contact met jou op!

Inschrijven

Contact opnemen

Is er nog iets niet duidelijk, heb je op- of aanmerkingen of is er iets totaal anders? Neem dan snel contact met ons op!

Naar contact