Mama-2B Vestigingsadressen Gilzeweg 6 Chaam • Kastelein 16 Baarle-Hertog Telefoon +31 6 12 704 364 E-mail

Zwangerschap

Verloskundigenpraktijk Mama-2B

Gefeliciteerd, je bent zwanger! In verwachting zijn is en blijft een hele bijzondere tijd, of je nu voor de eerste keer zwanger bent of al meerdere kinderen hebt. Een bijzondere tijd waarin Mama-2B je graag wil begeleiden. Want bij een goede zwangerschap hoort de persoonlijke zorg van een betrokken verloskundige, waar je met al je vragen terecht kunt.

Lichamelijke en emotionele veranderingen

Een gemiddelde zwangerschap duurt negen maanden. Maanden waarin je zowel grote lichamelijke als grote emotionele veranderingen mee gaat maken. Waar de één eenvoudig door die negen maanden heen fietst, heeft de ander last van zwangerschapskwaaltjes, hormonen of andere complicaties. Iedere vrouw en iedere zwangerschap zijn hierin uniek. En met dat unieke karakter en ieders wensen houd ik graag rekening.

Zwanger, en nu?

De zwangerschap is voor veel vrouwen en hun partners een bijzondere en spannende tijd. Er komt een heleboel op jullie af. Natuurlijk moeten er een heleboel dingen gebeuren, maar gelukkig heb je daar ook ongeveer negen maanden de tijd voor. Gedurende het hele traject begeleid ik jullie niet alleen graag op het medische, maar ook op het persoonlijke en emotionele vlak. Heb je ergens vragen over? Stel ze gerust. Zit je ergens mee tijdens je zwangerschap? Ik sta te allen tijde voor jullie klaar. En dat vanaf het prille begin tot het einde.

Is je zwangerschapstest positief? Meld je dan aan door je direct online in te schrijven of bel me voor een eerste afspraak.

Online inschrijven

Ben je overtuigd en wil je je aanmelden bij Mama-2B? Vul dan ons online inschrijfformulier in en dan nemen wij contact met jou op!

Inschrijven

Contact opnemen

Is er nog iets niet duidelijk, heb je op- of aanmerkingen of is er iets totaal anders? Neem dan snel contact met ons op!

Naar contact