Mama-2B Vestigingsadressen Gilzeweg 6 Chaam • Kastelein 16 Baarle-Hertog Telefoon +31 6 12 704 364 E-mail

Bevalling

Verloskundigenpraktijk Mama-2B

Het moment waar je negen maanden naartoe geleefd hebt, is aangebroken: de bevalling. Hoe zal deze verlopen? Zal het mee- of juist tegenvallen? En jullie kunnen natuurlijk niet wachten om jullie kleintje eindelijk te zien en in jullie armen te sluiten. Hoe zou hij of zij eruit zien? En hoeveel weegt hij of zij? Allemaal vragen waarop jullie gauw een antwoord gaan krijgen.

Wat vinden jullie belangrijk?

Of je er nou naar uitkijkt of juist tegen opziet: een bevalling komt er hoe dan ook. In de negen maanden durende zwangerschap heb je voldoende tijd om over deze gebeurtenis na te denken. Want ondanks dat het verloop van een bevalling bijna nooit te voorspellen is, is een goede voorbereiding van belang.

Wat vinden jullie belangrijk? Wil je thuis bevallen of in het ziekenhuis? Hoe denken jullie over een bevalling in bad? Kies je wel of niet voor pijnbestrijding? Allemaal onderwerpen die naargelang je zwangerschap vordert, door mij behandeld worden. En alles wat jullie belangrijk vinden, wordt samengevat in een geboorteplan. Jullie persoonlijke geboorteplan.

Persoonlijke zorg van Mama-2B

Iedere zwangerschap en iedere bevalling is uniek. Bij zo een persoonlijke gebeurtenis hoort ook de persoonlijke zorg en begeleiding van een betrouwbare verloskundige. Een verloskundige zoals Mama-2B. Of je nou thuis, in het kraamhotel of in het ziekenhuis bevalt: ik doe er alles aan om je bevalling zo vlot, veilig en prettig mogelijk te laten verlopen.

Online inschrijven

Ben je overtuigd en wil je je aanmelden bij Mama-2B? Vul dan ons online inschrijfformulier in en dan nemen wij contact met jou op!

Inschrijven

Contact opnemen

Is er nog iets niet duidelijk, heb je op- of aanmerkingen of is er iets totaal anders? Neem dan snel contact met ons op!

Naar contact