Mama-2B Vestigingsadressen Gilzeweg 6 Chaam • Kastelein 16 Baarle-Hertog Telefoon +31 6 12 704 364 E-mail

Geboren

Verloskundigenpraktijk Mama-2B

Het ontstaan van Mama-2B

Geboren op

Het Klavertje, praktijk voor Verloskunde, is sinds 1 oktober 2015 gesplitst in de volgende twee praktijken:

1. Betty Spruyt en Bert Ooijen zetten het Klavertje, praktijk voor Verloskunde, voort aan de Baarleseweg 63a te Alphen (013-5082773, info@hetklavertje.com).

2. Linda van Beek zal haar praktijkdeel voortzetten onder de naam Mama 2B, voorlopig te Baarle-Hertog aan de Kastelein 16 (06-12 704 364, info@mama-2b.nl ) Cliënten hebben vanzelfsprekend een vrije keuze bij welke praktijk zij onder behandeling wensen te zijn. Cliënten ontvangen hierover een brief en worden verzocht hun voorkeur uit te spreken.

Voor cliënten die geen keuze willen of kunnen maken hebben partijen de volgende verdeling afgesproken:

– Cliënten die wonen in de Gemeente Baarle-Nassau, Baarle-Hertog, Ulicoten, Castelre, Chaam en Galder, of woonachtig zijn in België (behalve cliënten die wonen in Poppel en Weelde en ook in Nederland verzekerd zijn) gaan naar de praktijk van Linda van Beek en

– Cliënten die wonen in Alphen, Gilze (inclusief asielzoekerscentrum Prinsenbosch), Hulten, Molenschot, Riel, Goirle, evenals in Poppel en Weelde (voor zover zij ook in Nederland verzekerd zijn), gaan naar de praktijk van Betty Spruyt en Bert Ooijen.

Mocht u naar aanleiding van het voorgaande nog vragen hebben, dan vernemen wij dat graag.

« | Overzicht |

Online inschrijven

Ben je overtuigd en wil je je aanmelden bij Mama-2B? Vul dan ons online inschrijfformulier in en dan nemen wij contact met jou op!

Inschrijven

Contact opnemen

Is er nog iets niet duidelijk, heb je op- of aanmerkingen of is er iets totaal anders? Neem dan snel contact met ons op!

Naar contact